Logo

Birkesbagt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du kan lide fisk så prøv denne lækre ret med birkebagt laks. Hertil serveres en safracreme samt løseris. En hurtig, nem og flot ret.

 

Laks:
800 g fersk laks
150 g blå birkes
salt, peber
 
Safran creme:
1 dl Piskefløde
1 dl cremefraiche 38 %
stødt safran
salt, peber
 
Laks: Rens laksen fri for ben og læg den i et smurt ovnfast fad, kom salt og peber på og dæk den med et godt lag af blå birkes bages i ovnen ved 180ºC i ca. 20 min.
Safran creme: Pisk fløden til skum og vend cremefraiche forsigtig i.
Smag til med salt og peber og safran.
 
Retten serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her