Logo

Blå hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En blå hakkebøf laves med blue cheese eller roquefort ost, selvom hvidskimmelost også kan bruges. Server gerne med bagte eller kogte kartofler - og måske et glas rødvin til.


500 g hakket oksekød
40 g smør
Blue cheese eller Roquefort
salt
friskkværnet peber

*

Form otte tynde bøffer af hakkekødet.
Læg skiver af ost over halvdelen og dæk med de andre hakkebøffer.
Luk bøfferne godt i siderne og steg dem på panden som sædvanlig.
Servér med bagte eller kogte kartofler.
Den smeltede ost i bøffernes indre forhøjer smagen af rødvin.

Tips: hvidskimmelost kan også bruges.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk fyldt surkål - SarmaSarma er en ret med surkål, der stammer fra Balkan. Retten laves ofte ved festlige...
• Makrel i tomatsauceLav denne krydrede og fyldige fisk i en syrlig tomatsauce. Det bliver en ret, som hele...
• Chili med sprøde tortillas, vegetariskDer skal (bør) være en vegetarret en gang imellem - og det skal være idag - så velbekomme...
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os