Logo

Bogense torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bogense torsk eller maskintorsk er en klassisk fynsk egnsret. Retten er let at lave. Server lige fra ovnen med kartofler og persille. Velbekomme.


4 Personer

4 torsk med ben á 200 g
4 skiver selleri á 100 g
3 spsk hvedemel
1 spsk karry
2 laurbærblade
2 dl vand
150 g smør
salt og peber

*

Selleriskiverne blancheres i lidt vand med salt. Hvedemel, karry, salt og peber blandes, heri vendes torskestykkerne.
Selleri- og torskestykkerne lægges nu lagvis i et ovnfast fad sammen med laurbærbladene, smørklatter og 3 dl vand. Fadet tildækkes med folie og sættes i en 200ºC, varm ovn i ca. 30 min.

Retten serveres lige fra ovnen sammen med pillede kartofler og persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret dyrehalsHvis du vil servere noget spændende og anderledes for dine gæster, så prøv denne opskrift...
• Marineret kalvelever på sprød grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-orange marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os