Logo

Boghvederet, bagt - veganer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Simpel og sund ret, der blandt andet indeholder boghvede og gulerødder. Er helt uden kød, så det kan spises af både veganere og vegetarer. Samtidig er retten også fedtfattig.

 

2 dl boghvede
6 dl vand
1 tsk bouillon
3 revne eller hakkede gulerødder
1 tsk karry

Bland ingredienserne. Bages ved 225° i 25 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetærter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bogense torskBogense torsk eller maskintorsk er en klassisk fynsk egnsret. Retten er let at lave....
• Lækker mad med baconBacon giver maden en røget smag og noget sprødt at tygge på. Sæt prikken over i'et med...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!