Logo

Boller af hakket svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskrift på en lækker - og lidt asiatiskinspireret opskrift, som er perfekt som let og hurtig aftensmad. Retten laves blandt andet med bambusskud og østerssauce.

500 g hakket svinekød

2 æg

1 tyk skive udblødt franskbrød

salt og peber

3 spsk østerssauce

2 spsk sursød sauce

3 karotter

200 g bambusskud

100 g spinat

4 spsk vegetabilsk olie

palmesukker og rød karrypasta, 1 spsk af hver

3 spsk fiskesauce

2 dåser kokosmælk (a 4 dl)

 

Bland det hakkede svinekød med æg, brød, salt, peber, 1 spsk af både østers- og sursød sauce og form boller på størrelse med en valnød.

Sauce:

Skræl karotterne, og skær dem og bambusskuddene i fine strimler.

Sorter spinaten, skyl den og slyng den tør.

Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri, tilsæt karrypastaen, og steg videre.

Spæd med fiskesaucen og 2 spsk østers­sauce.

Hæld kokosmælken ved.

Kom strimler af karotter og bambusskud i saucen.

Tilsæt kødbollerne, hæld 5 dl vand på, og lad det simre i ca. 10 min.

Tilsæt spinaten kort før retten er færdig, og vend forsigtigt rundt.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?