Logo

Bondegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne gryderet adskiller sig lidt fra andre gryderetter da retten laves på kaninsmåkød. Gryderetten er fyldt med smag og varmer i en kold tid.

500 g kaninsmåkød
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
5 peberkorn
5-6 dl vand
3-400 g kartofler
3 gulerødder
1/2 selleri
1 porrer
1/2 tsk kommen
1 bdt persille

*

Kødet skæres i terninger og kommes i kogende vand, der er tilsat grofthakket løg og peberkorn.
Kog under låg ved svag varme i ca. 40 minutter.
Tag kødet op og si suppen.
Kom kødet i suppen igen sammen med skrællede skiveskårne kartofler, selleri skåret i terninger og gulerødder der er skåret i tynde skiver.
Drys med kommen, salt og peber. Lad retten småsimre i ca. 30 minutter.
Den færdige ret drysses med hakket persille.
Serveres med groft brød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeschnitzler med citronsauce og stegte grønsagerCitronsauce er en frisk og lækker mælkesauce, der laves ligesom persillesauce blot smagt...
• Italiensk forårsrisottoGrønsagsrisotto er en klassisk og velsmagende grønsagsret fra Italien
• Glasnudler med pok choy og rejerEn let ret, hvor rejer kan erstattes af kylling eller laks. Forbrændingsvenlig aftensmad...
• Chokolade-mums med nøddekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!