Logo

Bondeomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvorfor det hedder en bondeomelet vides ikke - ikke desto mindre smager den dejligt. Omeletten, der kan bruges som frokost og nem aftensmad, laves blandt andet med røget snitte, der stammer fra grisen.

3 løg

200 g røget snitte

smør eller margarine

600 g kogte, faste kartofler

6 æg

salt og peber

klippet purløg

Tilbehør: groft rugbrød, sennep, blandet grøn salat i Tomatmarinade 

*


Hak løg og røget snitte uden svær groft.

Lad det snurre i rigeligt smør eller margarine, til løgene er gennemsigtige - brug en stor pande.

Tilsæt de pillede, udskivede kartofler og vend dem hyppigt, til de er gennemvarme og let brasede.

Pisk æggene med salt og peber samt 3 spsk vand og hæld det i panden.

Læg låg over og bag retten for ret svagt blus, til æggene er stivnede.

Løft nu og da i massen med en gaffel.

Drys med klippet purløg og server groft brød, sennep (eller ketchup) og salat til retten.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risttafel med poppadomsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsspaghetti med kylling i cremet svampesauceMed denne cremede svampesauce med kylling får du nemt sneget lidt ekstra grønsager...
• Savoykål med kalkunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os