Logo

Bov i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en let og lækker ret, der er perfekt som aftensmad for hele familien. Eller som nem hovedret til gæster - måske serveret med et god glad rødvin - det er hygge.


75 g bacon
400 g bov i skiver
1 tsk salt
groftkværnet peber
2 løg
1 grøn peber
2 dl rødvin
1 dl vand
1 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist timian eller ½ tsk tørret timian
2 tsk Maizena

*



Baconen klippes i strimler og brunes i en gryde.
Baconen tages op.
Kødet brunes i det afsmeltede baconfedt.
Løg og grøn peber skæres i skiver og svitses med.
Bacon, rødvin, vand, hvidløg, laurbær og timian tilsættes, og retten småkoger 40-45 minutter til kødet er mørt.
Hvidløg, laurbærblad og timiankvist tages op og skyen jævnes med Maizena.

Tips: Et helt stykke bov kan tilberedes på samme måde.
Kogetiden er ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her