Logo

Brændende kærlighed i nye gevandter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er den ultimative opskrift på brændende kærlighed: med stegt bacon, purløg og en god portion cremefraiche

Her er den ultimative opskrift på brændende kærlighed: med stegt bacon, purløg og en god portion cremefraiche

 

400 g melede kartofler

30 g baconterninger (evt mere?)

½ bundt purløg

4 spsk cremefraiche (18 %)

lidt salt, peber og muskat

*

A. Kartofler skrælles, skæres i grove terninger og koges i letsaltet vand.

B. I mellemtiden steges baconterninger sprøde på en pande uden fedtstof.

½ bundt purløg skæres i fine ringe.

C. 4 spsk cremefraiche, lidt salt, peber, muskat og ⅔ af purløgen blandes sammen.

Vandet hældes fra kartoflerne og gryden stilles på den slukkede kogeplade, indtil al væden er fordampet.

Kartoflerne moses groft med 1 spsk af den rørte cremefraiche.

Mosen serveres med resten af cremefraichen, purløgen og den stegte bacon.

Pr. portion, 7 g protein, 16 g fedt, 26 g kulh. = 283 kcal 1187 kj

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Osso buco 2 - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskeruller og tomatsauce med kapersEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Peberfrugter med svampefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem jordbærtærteMed færdigkøbt dej og en kold pisket creme er denne skønne tærte hurtigt sat på bordet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os