Logo

Brændende kærlighed til vegetaren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 mellemstore kartofler
ca. 2 dl varm mælk
1 dl soltørrede tomater
3-4 fed hvidløg
Olivenolie
balsamico eddike efter smag
1/2 dl vand

Kog kartoflerne godt møre uden salt hæld vandet fra og pisk dem mens du tilsætter mælk. Smag til med salt.
Skær tomater og hvidløg i strimler.
Opvarm olien og til sæt tomater og hvidløg lad det simre lidt og tilsæt eddike og vand og lad det simre videre i 15 min.
Arranger mosen midt på tallerkenen,
Hæld den krydrede tomatsauce over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidsstegte vildænderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødgratineret tomatfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MoussakaVi har slanket den klassiske moussaka og brugt hytteost i stedet for den fede, opbagte...
• Koteletter med fennikel + Appelsiner med kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os