Logo

Brændende rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rejer (gerne store )
4 tomater i både
1 rød peberfrugt
1 grøn prbrtfrugt
5 dl piskefløde
2 spsk chilisauce
2 fed pressede hvidløg eller 1/2 tsl hvidløgspulver
1/2 tsk paprika
1-2 knsp. cayennepeber
2 tsk carry
salt
peber

Smelt lidt olie eller margarine i en gryde.
Tilsæt krydderierne. Læg rejerne i lad det simre et par min.
Tag rejerne op og tilsæt chilisauce, strimlet peberfrugt og tomatbådene og lad det simre 10-15 min.
Tilsæt fløde lad det simre i ca 5 min.
Til sidst kommes rejerne og det hele varmes igennem.

Tips: serveres med ris, salat og flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fetadeller af lammekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med basilikum og ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller på spid med agurk og cherrytomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade skildpadde sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os