Logo

Braiserede bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiserede bøffer laves af hakket oksekød med bacon og tomater. Server retten med det ristede bacon og kartoffelmos. Lækkert og nem aftensmad for hele familien. En perfekt vinterret.


800 g hakket oksekød
smør til stegning
2 løg
1 dåse flåede tomater
8 skiver bacon
lidt grønt

*


Kødet formes til 4 bøffer, der brunes i smør på en pande og krydres med salt og peber.
Bøfferne tages op.
Løgene hakkes groft og ristes let på sammen pande.
Kom de flåede tomater på og mos dem lidt.
Lad det koge godt igennem.
Læg bøfferne heri og lad dem braisere under låg nogle min.
Smag til med salt og peber.
Drys med hakket grønt og server med ristet bacon og kartoffelmos.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?