Logo

Braiseret lammeskank med strimler af grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv lammeskank braiseret som aftensmad for hele familien. Lammeskank er let at lave og smager lækker med blandt andet rodfrugter som tilbehør.


5 stk lammeskanke a 300-350 g
2 stk gulerødder
¼ stk selleri
2 løg
1 porre
tomatpure
hvedemel

*


Sådan laves braiseret lammeskank


Lammeskankene soigneres, brunes af i fedt. Fedtet hældes fra, de drysses med hvedemel og afbages.

Skankene krydres med salt og peber, tilsættes brunede urterester, tomatpure og brun kalvesky. Skankene braiseres møre under låg i cirka 1 time.

Skankene tages op, skyen sigtes, afskummes og koges ned til passende konsistens, smages til og kommes over skankene. Stimler af porre-gulerod-selleri og løg dampes møre i smør og smages til med en anelse citronskal og salt.

Dette kommes over skankene ved serveringen.

Braiseret lammeskank kan også serveres med kartoffelmos.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?