Logo

Braiseret svinekød med fiskesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret svinekød med fiskesauce


4 Personer

½ kg skinkekød i tynde skiver
2 ½ dl vand
Friskkværnet peber
Marinade:
5 spsk fiskebouillon
1 spsk sirup
2 spsk knuste peberflager
1 rød chili
1 spsk sukker
Salt

*


Sådan laves braiseret svinekød


Ryst marinaden godt sammen og mariner svinekødet 1 times tid. Kom svinekød og marinade i en pande og bring det i kog. Når væsken fordamper, tilsættes ekstra vand. Lad retten småsimre, til kødet er mørt ca. 10 minutter. Pynt med peber og server med friske grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her