Logo

Brunkål uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg hvidkål
1.5 kg bacon
salt, peber
 
Kålen snittes fint på.
Bacon skæres i ½ cm. tykke skiver og brunes i en stor gryde.
Tages op af gryden efterhånden.
Når alt bacon er brunet, kommes den fintsnittede kål i gryden og brunes
lidt efter lidt, til den falder sammen.
Når kålen er vendt i fedtet fra flæsket, tilsættes flæskeskiverne igen.
Det er ikke nødvendigt at tilsætte væske, da der kommer nok fra kål og
flæsk.
Retten mørner under låg 2-3 timer.
Når alt er mørt smages til med salt og peber.
Der kan evt. tilsættes lidt kulør, hvis kålen ikke er brun nok.
 
Tips: Serveres med groft brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her