Logo

Brunkål uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg hvidkål
1.5 kg bacon
salt, peber
 
Kålen snittes fint på.
Bacon skæres i ½ cm. tykke skiver og brunes i en stor gryde.
Tages op af gryden efterhånden.
Når alt bacon er brunet, kommes den fintsnittede kål i gryden og brunes
lidt efter lidt, til den falder sammen.
Når kålen er vendt i fedtet fra flæsket, tilsættes flæskeskiverne igen.
Det er ikke nødvendigt at tilsætte væske, da der kommer nok fra kål og
flæsk.
Retten mørner under låg 2-3 timer.
Når alt er mørt smages til med salt og peber.
Der kan evt. tilsættes lidt kulør, hvis kålen ikke er brun nok.
 
Tips: Serveres med groft brød. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrillschnitzlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætteruller med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Entrecôte med friteret majs og tomat sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!