Logo

Bulgarsk lammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bulgarsk lammegryde

500 g lammebov

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

smør eller margarine

1 aubergine

2 courgetter

2 løg

2 porrer

4 kartofler

3 spsk klippet persille

3 æg

3 spsk yoghurt

Tilbehør: groft brød

*

Skær kødet i ret store firkanter og drys dem med salt, peber og paprika.

Brun dem i 3 spsk smør eller margarine og tag dem op i et rummeligt, ildfast fad.

Halver auberginen, tag de største kerner ud med en ske og skær resten i skiver.

Skær courgetterne i skiver og hak løgene groft.

Udskiv porrer og kartofler.

Kom mere fedtstof på panden og svits efterhånden alle grønsagerne godt.

Læg dem over kødet og drys med persille.

Tilsæt 1 dl kogende vand og stil fadet i en 175°C varm ovn i ca. 1 time.

Skru ovnvarmen op til 225°C og pisk æggene sammen med yoghurt og lidt salt og hæld det over retten.

Stil den tilbage i ovnen, til overfladen er stivnet - det tager 10-15 minutter.

Server retten med groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam i carry med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i kaperssauce Boller i kaperssauce - en ret der er let at lave til mange - for eksempel til nem...
• Løgsuppe med baconEn frisk og let suppe, der ikke behøver at koge så længe. Suppen indeholder masser af smag...
• Kirsebærsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os