Logo

Bulgur med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ kg Bulgur
3 spsk oloi
1 tsk ( eller mere ) Karry
4 små porrer
4 bladselleristilke
¼ kg champignon eller andre svampe
¼ l sødmælks yoghurt
 
Kog bulguren i let saltet vand, til den er mør. 15-20 min.
Varm olien op, drys den med karry, og lad det simre svagt 1 min
Skær porrerne i fine ringe, hak selleristilkene og svampene og svits grønsagerne i karryolien i nogle minutter, til de er knap møre.
Tag gryden fra varmen og bland grønsagerne godt med yoghurten.
Smag saucen til med salt og peber og server den over bulguren.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?