Logo

Butterfly salmon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Laksekoteletter, Butterfly-udskæring, beregn 2 pr. person
Louisiana Cocktail Sauce

Laksekoteletterne pensles på begge sider med Cocktail Saucen.
Ovnen forvarmes til 220º, og koteletterne steges nogle få minutter umiddelbart inden serveringen.

I mangel af Cocktail Sauce kan man tage en god tomatketchup, blande Cajun Sunshine Hot Pepper Sauce og finthakket peberrod i.
Lad det trække lidt før brug.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tagliatelle med baconsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede gulerødder med ovnbagt laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildsvinebov med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetarisk blomkålssuppe + Bagt ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os