Logo

Canadiske spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Canadiske spareribs

Foto: Glenn Petersen


# Ingredienser
8-12 spareribs
lidt margarine
salt og peber
1-2 løg
3 dl farin
1½ dl eddike
4 dl tomatketchup
evt. lidt engelsk sauce el. soya

Tilbehør: en god kartoffelsalat

* Tilberedning
Læg kødstykkerne i et smurt fad, krydr med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 ºC i ca ½ time.
Skær løget i både.
Rør farin, eddike, tomatketchup og soya sammen.
Hæld løg og farinblanding over kødet og steg det endnu 40-60 min ved 200 ºC til kødet er gennemstegt.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske ribbenNår der skal svinekød på grillen, så prøv disse dejlige, saftige flæskeben
• Revelsben stegt med øl, vanilje og honningJuleøl er kraftige, krydrede sæsonøl med mere alkohol i end almindelige øl. Prøv at bruge...
• Stegt flæsk med krydderurtesauceNår du steger flæsket i ovnen, bliver det sprødt, samtidig med at du slipper for stegeos....
• Flødeis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!