Logo

Ceasar salad med perlehøne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ceasar salad med perlehøne

 

Ceasar salad eller på dansk Cæsar salat består af sprød salat, kylling - eller perlehøne, sprøde gyldenstegte brødcroutoner og en velsmagende dressing og parmesanost. Følg opskriften på denne klassiske og velsmagende Ceasar salad. En salat de fleste kan lide!

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

Salat:

3-4 stk stegte perlehøner (eller kyllingebryst)

1-2 romainesalat

2-4 håndfulde croutoner af landbrød, ristet i olie med hvidløg

1 smule parmesan i flager

 

Dressing:

2 dl neutral olie

2 fed hvidløg

2 pasteuriserede æggeblommer

3-4 stk ansjosfileter i olie

1 spsk sherryvinaigre

1 sjat Worcester sauce

2 spsk revet parmesan

salt og peber

 

* Tilberedning

Begynd med dressingen og kom alt undtagen olien i blenderen og kør.

Tilsæt olien lidt efter lidt.

Hvis dressingen bliver for tyk, kan den fortyndes med lidt vand.

Smag til med salt og peber. 

 

Steg brødterningerne gyldne i olie.

Dryp dem med presset hvidløg og steg lidt mere.

Læg dem på fedtsugende papir. 

 

Pluk salaten, fordel den på fire tallerkener og kom lidt dressing ved.

Fordel fjerkræskiver, parmesanflager og croutoner over salaten og servér den med ekstra dressing. Hvor meget dressing må badevægten afgøre...

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?