Logo

Chow-chow i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalvekød
50 g margarine
1 stort løg
karry
ingefær
salt og peber
4 dl vand
3 spsk hvedemel


Kødet skæres i firkanter og brunes i den åbne gryde.
Krydderier og kogende vand tilsættes.
Luk gryden og kog ca 5 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben.
Jævn med melet.
Retten skal være meget krydret.
Server løse ris eller kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her