Logo

Citron-bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g bulgur.
1 dl mere vand
1/2-1 porre i tynde ringe
1/2-1 finthakket rød chili - efter størrelse og smag
saft og reven skal af 1/2 citron
1 stilk citrongræs
finthakket persille.

   
Bulgur koges efter opskriften på pakken, men tilsæt ca. 1 dl mere vand plus:
1/2-1 porre i tynde ringe
1/2-1 finthakket rød chili - efter størrelse og smag
saft og reven skal af 1/2 citron
1 stilk citrongræs befriet for det yderste tørre lag og skåret i ca. 3 cm lange stk
Der pyntes med finthakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnstegt minikalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødebagte kartofler og broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød med laks og yoghurtdressingPitabrød er en god klassiker, når det skal gå stærkt i hverdagen. Prøv at erstatte det...
• Nyt univers af eksotiske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os