Logo

Citron-bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g bulgur.
1 dl mere vand
½-1 porre i tynde ringe
½-1 finthakket rød chili - efter størrelse og smag
saft og reven skal af ½ citron
1 stilk citrongræs
finthakket persille.

   
Bulgur koges efter opskriften på pakken, men tilsæt ca. 1 dl mere vand plus:
½-1 porre i tynde ringe
½-1 finthakket rød chili - efter størrelse og smag
saft og reven skal af ½ citron
1 stilk citrongræs befriet for det yderste tørre lag og skåret i ca. 3 cm lange stk
Der pyntes med finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her