Logo

Citronstegt langtidsstegt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2000 g lammekølle
1 spsk tørret rosmarin
2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 citron i tynde skiver

Tør lammekøllen af med køkkenrulle.
Skær med en skarp kniv små lommer i overfladen.
Fordel den tørrede rosmarin i lommerne og drys med salt og peber.
Sæt citronskiver ne fast på overfladen med små træpinde eller kødnåle.
Læg køllen på en rist i bradepanden og steg den nederst i ovnen ved 150º i ca. 2 timer og 50 minutter.
Tag køllen ud af ovnen efter ca. 2 timer og 45 min. og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur.
Kødets centrumstemperatur skal vise 70º, før lammekøllen er færdig.
Tag køllen ud og lad den hvile godt tildækket i alufolie og viskestykker i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslingegryde ItalienskDet smager af hav! Lækre muslinger, solmodne tomater og middelhavskrydderier fører...
• Edderfugl i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Olivenfarseret kalkunkølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango, ingefær og appelsin på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!