Logo

Culottesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 culottesteg, á ca 1,250 kg (ca 25O g pr person)
2 spsk olie
2 spsk smør
salt og peber

Forvarm ovnen til 175°C.
Rids culotten på fedtsiden, gnid den med salt og peber.
Culotten brunes ved stærk varme på en pande, i smør og olie, som derefter smides væk.
Læg de brunede stege på en ovnrist med en bradepande under og sæt dem i ovnen i ca. 40 minutter.
Stegetermometer: 62°C for medium/rosa
Lad herefter stegene hvile utildækket i 20 minutter, før de skæres ud.
Begynd med at skære fra den spidse ende.
Halvvejs igennem vendes stegen og skæres modsat.

Kan også steges som Gammeldags oksesteg:
Brunes i 250°C varm ovn og steges videre på rist i 3 timer ved 150ºC.
Efter 1 time tilsættes vand i bradepanden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas- og boller i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os