Logo

Dådyrbov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg dådyrbov uden ben
Salt
peber

100 g bacon i skiver
40 g smør
1 1/4 dl vand
1 1/4 dl rødvin
2 løg
1 gulerod
1 laurbærblad
3 enebær
2 allehåndekorn
1 citronskal
3 tsk Maizenamel
1 dl cremefraiche

Gnid dådyrboven med salt og peber. Bind baconskiver ne omkring med en bomuldssnor. Brun boven i smør i en stegegryde ca. 10 min og stil den derefter i ovnen ved 160°c i ca. 1 time. Tilsæt vand og vin under stegningen. Skær løg og gulerod i små terninger og tilsæt dem sammen med laurbær, knust enebær, allehånde og citronskal efter ca. 15 min. stegetid.

Tag boven ud af ovnen og lad den hvile tildækket på et fad. Imens sies stegeskyen. Jævn saucen med Maizenamel rørt ud i lidt vand. Kog saucen op. Tag gryden af varmen og rør cremefraiche i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flamsk øl og oksegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druer, appelsin, pæremostarda og granatæblekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gazpacho suppeEn frisk suppe til en varm sommerdag. Server den med forskelligt tilbehør, så hver gæst...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os