Logo

Duer braiseret i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Duer braiseret i rødvin 


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder

Til 4 personer

 

#

4 skovduer

6-8 salvieblade
salt og peber

4 spsk (oliven)olie

2 mellemstore rødløg
2 fed hvidløg

2 stilke blegselleri
2½ dl rødvin

2 dl vildtfond eller hønsefond
2 spsk konc. tomatpuré
Majsstivelse

*

 

Krydr de rensede duer ud- og indvendig med salt og peber.

Fyld dem med salvieblade og luk for åbningen.

Brun dem på alle sider i olie i en gryde.

Tag dem op og svits herefter delte løg og delte hvidløgsfed samt snittet blegselleri.

Kom duerne tilbage i gryden og hæld vinen ved.

Lad det koge ind kort og tilsæt tomatpureen udrørt i vildfonden/bouillonen.

Læg låg på gryden og lad duerne mørne i ca. 40 minutter. Vend dem af og til.

Tag duerne op af gryden.

Si evt. skyen.

Kog den lidt ind og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt bouillon eller vand.

Server duerne med den gode sauce samt løskogte ris blandet med persille og reven
citronskal.

 

Duer braiseret i rødvin 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!