Logo

Dybstegt kylling med sojasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 gram kyllingebryst/kyllingefilet
1/2 citron
1/2 dl sojasauce
1/4 dl eddike
 
1 æg
1/2 dl hvedemel
1/2 dl Maizenamel
olie til stegning
 
2 spsk sukker
1/2 tsk salt
1/2 dl hønsebouillon
1/2 spsk tomatpure
Tilbehør: Ris og en god salat
 
Skær kyllingekødet ud i store tern.
Pisk saften fra en citron, soya og eddike sammen og hæld marinaden over kødet.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter.
Lad det derefter dryppe af og gem resten af marinaden til saucen.
Pisk æg, hvedemel og Maizenamel sammen til en tyk dej og vend kødet heri.
Frituresteg kødstykkerne i rigelig, varm olie, til de er lysebrune og sprøde.
Kom marinaden, sukker, salt, hønsebouillon og ketchup i en gryde og bring det langsomt i kog under omrøring.
Lad saucen koge for svag varme og jævn den eventuelt med lidt Maizena.
Dyp de stegte kyllingestykker i den varme sur-sød sauce, efterhånden som de spises.


Tips:  i stedet for kylling kan anvendes kalkunfilet 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst med estragon og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i karry og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os