Logo

Dybstegt mørksej med nudler, lime og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dybstegt mørksej med nudler, lime og chili

 

300 g mørksej uden skind og ben

lidt hvedemel

150 g nudler

1-2 fintsnittede chili

1 spsk sesamolie

saft fra1 lime

frisk koriander efter ønske

olie til stegning

 

Skær fisken i strimler, og vend dem med hvedemel.

Varm olie i en gryde, og steg fisken af et par gange [pas på, det ikke sprøiter)

Når fisken er gylden, lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt.

Læg nudlerne i en rummelig skål, og hæld kogende vand henover.

Skil nudlerne med en gaffel.

Lad det stå 3-4 minutter.

Hæld vandet fra, og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander.

Server til den gode fisk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BondegrydeDenne gryderet adskiller sig lidt fra andre gryderetter da retten laves på kaninsmåkød....
• Majspandekage med laks, avocado og myntecremeHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Chickenwings med barbecuesauceDet, som amerikanerne helst vil have til deres grillede steaks, bliver her brugt som...
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os