Logo

Dyrekølle i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Køllen udbenes forsigtigt og bredes ud på bordet. Der drysses med salt og peber og en stor portion grofthakkede grønsager. Kødet foldes sammen og der bindes bomuldssnor rundt om.
Drys med salt og peber, læg køllen i en stegepose og hæld rødvin og fløde ved. Posen lukkes og lægges i en varm ovn og steges ved 160ºC i ca 1 1/2 - 2 timer. Prøv en kødnål - saften der kommer ud skal være næsten gennemsigtig uden at være rød.

Væden hældes fra og koges ind til sauce, evt med lidt piskefløde i.
Serveres med spændende grønsager og kartoffel til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Edderfugl i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Olivenfarseret kalkunkølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FiskegrydeDenne dejlige fiskeret er der ingen ben i og det hele kan købes i dit lokale supermarked
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!