Logo

Dyrekølle med kirsebær i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg dyrekølle
150 g røget spæk
250 g syltekirsebær
1/4 l. sur kirsebærsaft
hvedemel
       
Gnid køllen med salt og peber og læg den i den gennemfugtede stegeso.
Dæk kødet med tynde spækskiver, der evt. holdes fast med kødpinde.
Læg de udstenede kirsebær ned ved kødet og hæld saften ved.
Steg køllen i ca. 1 1/4 time.
Jævn skyen og farv den evt. lidt med kulør, hvis farven er for trist.


Spis løse ris eller kartofler til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i karry og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry 2Boller i karry er blevet en klassiker på middagsbordet, hvilket er meget naturligt da...
• Abrikoskompot med fire aromaerAbrikoskompot er dejligt tilbehør til mange retter, denne meget søde kompot står meget...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os