Logo

Dyrekøllesteg med svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dyrekøllesteg (kød af udbenet dyrekølle: beregn ca. 200 g pr. pers.)
5 fed hvidløg
12 enebær
100 g smør
1/2 l vildtfond (eller bouillon)
250 g champignon
250 g østerhatte
1 dl cremefraiche
salt, peber
Aceto balsamico
 
Dyrekøllen gnides på alle sider med en blanding af friskpresset hvidløg
og knuste enebær.
Halvdelen af smørret kommes i en stegegryde og stegen brunes godt på
alle sider og krydres med salt og peber.
Skru ned og hæld den varme fond over og steg videre 1-1 1/2 time.
De rensede og udskårne svampe ristes i resten af smørret.
Stegen tages op, hviler tildækket i mindst 10 minutter og stegefonden
hældes op i svampene.
Saucen tilsmages med salt, peber og balsamisk eddike og jævnes med
cremefraiche.
Server med kartoffelpandekager og pærer bagt med tyttebær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skærtorsdagssuppe anno 2009En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratinerede courgetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeskåle med is og bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os