Logo

Egoistens jomfruhummer à la nage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Hele processen må kun tage 5 minutter, så alle ingredienser skal ligge klar på bordet inden start, og den skal laves, sekunder for den serveres, da syren ellers vil farve den friske dild militærgrøn!
Tag 5 friske jomfruhummerhaler ud af skallerne og fjern tarmen ved at skære langs med ryggen ned til den sorte streng og skylle rent.
 
Snit 1 skalotteløg fint og sauter det let i 5 g smør.
Tilsæt 2 cl hvidvinseddike og kog op i et minut.
Til­sæt 1 dl hvidvin og 1/2 dl cremefraiche 38%.
Kog saucen igennem i et minut.
Kom jomfruhummer­halerne i, vend rundt et par gonge og tilsæt fin julienne (tynde strimler) af 10 g gulerod, 10 g porre og 2 1/2 g arametang.
Drys med fintskåret dild og rør 5 dråber citronsaft og 1 knsp. flormelis i med en stegegaffel eller lig­nende.
Server straks i en varm, dyb tallerken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kulørt salat med sennepsdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vinkogt bayonneskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt andEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!