Logo

Eksotisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 stor kylling
1 æg
rasp
sesamfrø
2 store løg
2 æbler
1 ds ananas
75 g rosiner
kokosmel
karry, salt, peber
bouillonterning
løse ris, fx. jasmin

  
Kyllingen parteres i passende stykker, vendes i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og sesamfrø.
Løg og æbler skæres i småstykker, lægges i et smurt ovnfast fad, ananasringe fordeles derover.
Rosiner, kokosmel og karry drysses over.
Tilsæt 5 dl væde, halvt ananassaft og halvt bouillon.
Læg kyllingestykkerne ovenpå og sæt fadet i forvarmet ovn på 200°C i ca. 1 1/2 time. Kyllingen skal være gennemstegt.
Server løse jasminris til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StrudsesautéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk mørbradgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk, ovnbagt i chermulaChermula er en klassisk marokkansk krydderi blanding, som dufter forførende af spidskommen...
• Tærte med rødvinspocherede figner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os