Logo

En pøs kokos-karrygryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En pøs kokos-karrygryde

500 g svinekød i tern

1 æg

1 dl kokosmel olie

2 løg

4 fed hvidløg

2 tsk stærk karry

7 dl bouillon

1 dåse kokosmælk

skal fra 1 og saft fra 1/2 usprøjtet lime eller citron

salt og peber

Tilbehør: ris

 

Vend kødet i et sammenpisket æg og derefter i kokos­mel.

Varm olien i en gryde, og brun halvdelen af kødet af.

Den anden halvdel steges i en lille gryde med meget olie, så de bliver friturestegte.

Skær løgene i grove både, og hvidløgne i skiver.

Kom begge løg og karry i en gryde med kødet, og steg det med nogle minutter.

Hæld bouillonen på, og lad det koge ca. 30 minutter.

Hæld kokosmælken på, bring det i kog, og smag til med limeskal, saft og salt.

Kom de sprødstegte kødstykker på et spyd med lime.

Spis retten med kogte ris og kødspid.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• Mettes middagssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dansk burger med rødkålssalat - Det smager bare godt herDenne burgerversion er rigtig god, hvis du bedst kan lide klassiske danske retter. Du kan...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!