Logo

Engelsk bøf med whiskey sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 engelske bøffer
salt, peber
 
Sauce:
3 løg
15 g smør
1 dl hønsebouillon
1 dl fløde
1/2 tsk dijonsennep
1/2 dl whisky
1 tsk Maizena
salt, peber
 
Krydr bøfferne og steg dem i ca. 1 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce:
Hak løgene og svits dem i smørret.
Spæd med bouillon og kog det igennem.
Rør fløde og Maizena sammen og hæld det i skyen.
Kog det sammen og smag til med sennep, whisky, salt og peber.
Hæld saucen over bøfferne og varm dem i ovnen ved 225ºC i 8-10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksefrikassé med rejer, spinat og citronLaksestykkerne tilberedes i den lyse sauce sammen med frisk spinat og forårsløg. Saucen...
• Blomkålsgratin med karryForbavsende, hvor raffineret blomkål, kartofler og kogt skinke pludselig virker, når man...
• Linsefrikadeller 2005En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!