Logo

Engelsk roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg skært oksekød af indelår eller tykstegsfilet
1/2-1 tsk peber
20 stk små skalotte- eller perleløg
vand
10-15 g smørbolle

Snør evt. kødet til en steg, der er lige tyk over det hele. Gnid den med salt og peber.
Sæt et kødtermometer i, så spidsen sidder midt i den tykkeste del.
Anbring kødet i et passende fad og sæt det i ovnen ved 175º.
Steg til termometeret viser 58-60º, ca. 1 time.
Forkog løgene i 5 min. og pil dem. Læg dem ved siden af kødet, når det har stegt 30 min.
Tag kødet ud, når det er færdigt og lad det trække indpakket i alufolie i ca. 10 min.
Skær det derefter i tynde skiver.
Læg dem på serveringsfadet med løg ved siden af.
Skyen kan varmes og evt. spædes med kogevandet fra løgene og serveres til.
Servér med gratinerede eller bagte kartofler og evt. lidt salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Quesadillas med SkinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk farsretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lammekølle med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber- og jordbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os