Logo

Englebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Englebrød

December måned er en rigtig hyggemåned, hvor vi kan samles med familie og børn. Og der skal serveres kaffe/kakao og alskens gode sager. Det kunne være disse englebrød.


100 g smør el. margarine
2,5 dl mælk
25 g gær
50 g sukker
1 tsk salt
250 g durummel (pizzamel)
225 g hvedemel
1 æg, sammenpisket
0,5 dl rosiner (evt)
1 æg til pensling.         

 

Fedtstoffet smeltes i en gryde, mælken tilsættes og gæren kommes i når væsken er fingervarm
Derefter kommes de øvrige ingredienser i og dejen æltes til den er blank og smidig.

Den skal nu hæve ca. ½ time.

Ælt dejen igen og del den i mindre portioner.

Hver portion deles i små stykker som rulles tyndt ud og formes til kringler, snoede s, kranse eller hvad fantasien inspirerer til.

Efterhæver i 20 min på bagepladen.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 225°C i 10-20 min alt efter størrelse.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccolisauce til pastaHvis du er vild med pasta men ikke gider spaghetti med kødsovs hvorfor så ikke prøve denne...
• Fiskesuppe med ising og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigentærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!