Logo

Entrecôte med friteret majs og tomat sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 entrecôte á 150 g
1 ds hakkede tomater
1 fed hvidløg, finthakket
salt
peber
olie til stegning og fritering
50 g hvedemel
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 spsk olie
0,6 dl øl, (stuetemperatur)
200 g majskorn (optøet og afdryppet)

I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i.
Det hele røres godt sammen.
Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne.
Det koges godt igennem og krydres.
I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.
Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs.
Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie.
De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.
Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.
Det hele anrettes på tallerken.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spejlæg på grøn ovnbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunschnitzel med sennep og glaserede rødløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stroganoff med blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte pærer med rørt yoghurtEn nem og hurtig dessert, der ikke tynger alt for meget på kaloriebudgettet. Det er også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os