Logo

Entrecôte med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g fedtmarmoreret entrecôte
smør
2 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket estragon
1 hvidløgsfed
1,5 dl hvidvin
timian

Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 cm tyk.
Salt og peber den godt.
Steg kødstykket i smør til det får den ønskede farve, let rosa indeni.
Tag kødstykket op af gryden og hold det varmt.
Læg scalotteløgene og hvidløget i gryden og lad det stege et kort øjeblik.
Tilsæt derefter hvidvinen og en knivspids timian.
Lad det koge sammen til circa den halve mængde.
Tilsæt krydderurterne og en stor smørklat. Rør rundt.
Hæld saucen over kødstykket.
Skær kødet ud ved bordet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun på grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt perlehøne med coleslaw 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KarrymørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!