Logo

Entrecôte til fransk bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk entrecôtes, ca. 2 cm tykke
30 g smør
groft salt
peber

Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider, når smørret er gyldent.
Drys salt og peber på.
Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.
Serveres med en skive citron og lidt persillesmør ovenpå samt, harricot vert og pommes frites.
Kan også serveres ledsaget af en hjemmelavet bernaisesauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk torskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunfilet med tunsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte rødspætter, ostecreme og kartofler med løvstikkesaltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød nøddekurv med Juraçon­-mynthe iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os