Logo

Fadkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Kyllinger a. 1000 gr.
12 skalotteløg
500 g champignoner
2 grønne peberfrugter
70 g koncentreret tomatpure

Del kyllingen i mindre stykker og pil skindet af
og fjern synlig fedt.
Krydr alle kyllingestykkerne med salt og peber.
Pil løgene og rens champignonerne.
Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i terninger.
Kom kyllingestykkerne i et ovnfast fad sammen med alle grønsagerne.
Hæld ca. 2 dl bouillon ved sammen med tomatpure, sættes i en 200ºC
varm ovn ca. 5 kvarter.
Serveres med yderligere grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her