Logo

Fars til frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fars til frikadeller

Til ca. 12 frikadeller:

250 g flæskefars
250 g oksefars
1 æg
1 løg, revet eller finthakket
2 tsk salt
1 tsk peber
3/4 tsk nelliker eller secret spice (+ evt bouillontern)
6 spsk rasp
3 spsk hvedemel

1½-2 dl danskvand (eller minimælk 0,5%)

rigeligt smør / margarine til stegning
*
Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.

Tilsæt salt, peber, nelliker, mel og rasp og rør farsen til den er lind.

Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.

Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden.

Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen.

Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.

Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres med kartofler, brun sauce og surt. Er også gode kolde - på rugbrød

Madopskrift billede

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tigerrejer med tempuradej og dipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret ovnbagt laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Whiskyflamberet svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os