Logo

Farsbrød med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket okse- og flæskekød
2 æggehvider
1 dl oksesbouillon
salt og peber
fedtstof til stegning
 
Endvidere:
250 g markchampignoner
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
 
Ælt det hakkede kød med æggehvide og bouillon.
Form det til én stor bøf.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande.
Brun bøffen ved god varme.
Dæmp varmen og lad den stege helt færdig, før den vendes (på et grydelåg) og steges færdig på den anden side.
Tag den af varmen og hold den varm.
Kom pillet, grofthakket eller skivet løg på panden sammen med rensede delte svampe.
Lad det snurre i nogle minutter.
Bland ringe af den grønne peberfrugt i og tilsæt tomaterne skåret i både.

Varm det igennem og smag til. Fordel svampeblandingen på den store bøf. Råstegte, kogte eller bagte kartofler kan serveres til sammen med en tomatsalat.
 
Tips: Hvis De mangler sauce, kan panden koges af med lidt bouillon og fløde og jævnes til sauce. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her