Logo

Farseret blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store blomkålshoveder
3 tsk salt pr. ltr kogevand

Fars:
400 g hakket kalve- og flæskekød
1 dl rasp
1 dl fløde
1/2 dl vand
1 spsk revet løg
1 æg
smør til fadet og til pensling

Læg blomkålen i rigeligt letsaltet vand i 20 min., fjern evt. blade og det nederste af stokken, skyl blomkålshovederne og kog dem i letsaltet vand i 8-10 min, de må ikke være gennemkogte, tag dem op og lad dem dryppe af.

Fars:
Bland rasp, fløde og vand og lad det stå i 10 min .
Rør det hakkede kød med rasp-blandingen, revet løg, æg og krydderier. Læg blomkålshovederne i et smurt ovnfast fad og fordel farsen over hovederne, pensl farsen med lidt smeltet smør.
Stil fadet midt i en 200°C varm ovn i ca 35 min.

Tips: Servér med varm krydret tomatsauce eller tomatsalat. Læg evt. efter 20 min tynde osteskiver oven på farsen og steg færdig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksefilet, stegt i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsruller med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta carbonara med aspargesDette er ikke den "rigtige" carbonare, her kommer pasta istedet for spaghetti og så er der...
• Melon og ferskner med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os