Logo

Farseret dyrekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dyrekølle af krondyr
25 g smør
1/2 l. kalve- eller vildtfond
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
250 g hakket dyrekød
1/2 bdt hakket persille
2 grene timian
2 grene rosmarin
4 let knuste enebær
50 g tern af vildsvinebacon eller alm. bacon
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
lidt citronsaft
3 spsk fløde
salt og peber

Udben køllen, men lad det lille skankben sidde som ”prop” og håndtag. Kom smør på panden og sauter løg og hvidløg til det er glasklart.
Det hakkede kød blandes med det sauterede løg og krydderurter, fine tern af ristes bacon, enebær, citron og fløde.
Krydr med salt og peber.
Stop farsen i boven og luk med kødnåle.
Læg boven i en lille bradepande, kom små smørklatter over og brun den ved 225º i ca. 15 min., skru ned og hæld fond ved.
Lad den braisere i ca. 1 1/2 time. Lad den hvile i 20 min., før den skæres og serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta, Lammeryg og Pærer Belle HeleneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexikansk farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dolmas kurdiskeOrdet dolma er tyrkisk og betyder ”fyldt”. Dolma kan være løg, auberginer, tomater,...
• Banana split - lav fedt %Banana split er en klassisk dessert, der hvis det er helt traditionelt bør serveres på et...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!