Logo

Fasan i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 fasan
1 spsk hvedemel
1 spsk smør
3 løg
1 spsk olie
1 spsk karry
salt og peber
1 dl vand
Evt. Maizena

Ovnen opvarmes til 200ºC.

Fasanen parteres i 8 stykker som vendes i hvedemel og brunes i smør. Stykkerne lægges i et ovnfast fad. Løgene hakkes fint og svitses i olie.

Der tilsættes karry, salt og peber samt spædes med vand.

Løg med væde hældes over fasanstykkerne så disse dækkes.

Der lægges låg på fadet, som sættes i ovnen i 1 ½ time.

Løgene skal jævne saucen, tilsæt evt. lidt Maizena.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?