Logo

Fasaner i flødesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fasaner (a 800 g )
salt og peber
50 g smør
2 1/2 dl hønsebouillon
2 1/2 dl piskefløde
jævning
ribsgele

Gnid de istandgjorte fasaner med salt og peber.
Brun dem i smørret på alle sider i en stor stegegryde.
Skru ned for varmen og tilsæt halvdelen af bouillonen og fløden.
Lad fasanerne småsimre i ca. 50 minutter.
Tag dem op og dæk dem med folie.
Hæld resten af bouillonen og fløden i gryden og kog op og jævn til sauce.
Smag til med ribsgele, salt og peber.
Server med aspargeskartofler og Waldorfsalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saltimbocca med estragon og bagt frugt med cremeWeekendens menu med saftige schnitzler, rå grønsager og bagt frugt er skræddersyet til...
• Hotwings - Hot wingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti napoletanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!