Logo

Fersk kalkuncuvette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g knoldselleri i tern
160 g pastinak i tern
500 g kalkun-cuvette, fersk
0,8 dl timiankviste
160 g gulerødder
6 stk laurbærblade
2,5 spsk Dijon sennep
160 g porre i skiver

Cuvetten krydres med salt og peber og anbringes på urter i tern (1-1,5 cm.) samt laurbærblade og timian.
Det hele tilsættes ¼ l. vand/bouillon.
Steges i ovn ved 180ºC i 55-60 minutter.
Når stegen er færdig skæres den i skiver på 1 cm. og urterne smages til
med salt og peber hvorefter de sigtes.
Kødet anrettes på urterne og suppen (fonden) koges ned til ca. 2 dl Jævnes evt. med Maizena-hvedemel og Dijon sennep tilsættes efter smag. Tilbehør kan være aspargeskartofler.

Tips:Samme opskrift kan med stort udbytte anvendes på en koldrøget,
honningmarineret kalkuncuvette. I så fald er stegetiden den halve.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?