Logo

Fetadeller af lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 g hakket lammekød (gerne fed)
50-100 g feta i tern
1 presset fed hvidløg
lidt hakkede sorte oliven
plukket timian
hakkede soltørrede tomater
samt hakket persille
½ dl olivenolie

Lammekødet og de resterende ingredienser blandes grundigt "med let hånd". Tilsæt lidt salt og peber og form frikadeller af farsen. Fetadellerne steges gyldne på pande i rigeligt fedtstof (halvt olie og halvt smør).
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?