Logo

Fiskedeller på spid og fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskedeller på spid og fennikelsalat

5

Tilberedningstid: 45 min.
Årstid: Hele året
Antal: Hovedret til 4

Fiskedeller på spid:
500 g hakket torskekød
1 tsk groft salt
½ dl hakket estragon
½ dl hakket kruspersille
1 dl hakkede blade af citronmelisse
1 æg
1 ¼ dl minimælk
5 spsk hvedemel
10 g smør
1 dl majsmel
8 bambusspid - ca. 20 cm lange

Fennikelsalat:
700 g fennikel i tynde skiver
fintstrimlet citronskal fra 1 citron
4 tsk friskpresset citronsaft
4 tomater - lavet til tomatconcassé (ca. 300 g)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt:
blade af citronmelisse
citronbåde uden hinde og skal
Tilbehør: 240 g ristet rugbrød

Fiskedeller på spid:

Rør torskekød sejt med salt i ca. 1 min. Kom krydderurter og æg i.

Rør mælken i lidt efter lidt og derefter mel.

Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Smelt smørret på en pande ved jævn varme, men uden at det bruner.

Form 8 aflange deller på spid, ved hjælp at vand.

Vend dem i majsmel og steg dem i ca. 15 min. - vend af og til.  

Fennikelsalat: Vend i en skål, fennikel, citronskal, citronsaft, tomatconcassé, salt og peber sammen. Smag til.
Anret fennikelsalaten med 2 spid og ristet rugbrød på hver tallerken.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her